Pollie en Paul-O en Sinterklaas

klik op de foto voor een grotere afbeelding Ook voor de Goedheiligman zijn Pollie en Paul-O niet bang. Kijk maar naar de foto's. Alhoewel... Paul-O haalt door het jaar heen wel eens wat kattekwaad uit, vandaar dat hij bij Sinterklaas op schoot moest komen. Nou Paul-O heeft zijn lesje wel geleerd en zorgt ervoor dat hij de volgende keer wl een Sinterklaasliedje kent.

Vaak worden Pollie en Paul-O ingehuurd om de tijd te overbruggen voordat de Sint en zijn Pieten arriveren.

klik op de foto voor een grotere afbeelding Het is eventueel ook mogelijk om via ons een ballonnenpiet in te huren, want wij hebben als ballonnenclowns speciale connecties met de ballonnenpieten uit Spanje!

Ook kunnen de kinderen hun Sinterklaaswensen opsturen via een heliumballon die we dan allemaal tegelijk kunnen loslaten en die dan met de wind meegevoerd worden naar Sinterklaas en zijn Pieten. De ballonnenpiet verwerkt dan alle wensen.

Maar er zijn ook speciale Sinterklaas-ballonnen te verkrijgen die de aankleding van een de feestzaal of de bedrijfskantine kunnen verfraaien, net als andere aanverwante artikelen, die het feest nog meer in de Sinterklaas-sfeer kunnen brengen.

Neem contact op voor de mogelijkheden en tijdige reserveringen.