Moederdag

klik op de foto voor een grotere afbeelding Heeft u ook zo'n bijzondere moeder, een stationnetje, die u met moederdag in de bloemetjes wilt zetten?!
Wij hebben speciale bloem-ballonnen en kunnen een ballonnenbloemenboeket voor haar maken.
Als u de vaas meeneemt, vullen wij deze met kleurrijke bloemen. U hoeft ze thuis niet meer schoon te maken én water bijvullen behoort ook tot de verleden tijd.
Ook hebben we heel veel geprinte ballonnen, met bijvoorbeeld muzieknoten voor de moeder die van muziek houdt, of met dieren, smiley's en er is nog veel meer mogelijk! Voor elke moeder wat wils!

Wilt u als bedrijf alle moeders in de bloemetjes zetten, dan kan dat natuurlijk ook! Met bloemenboeketten, maar ook met ballonnen met bloemen erop geprint, maar ook "I love you-ballonnen" kunnen wij elke zaal in moederdagsfeer brengen. En als u wilt, kunnen onze ballonnenclowns deze ter plekke uitdelen aan alle aanwezige moeders. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Vaderdag

Wilt u dit jaar eens wat anders aan u vader geven, verras hem dan met een ballon als cadeau.
Zo kunnen wij het traditionele paas sokken en de stropdas op een originele manier verpakken in een grote ballon. Maar elk cadeautje is te versieren met ballonnen.

En de voetbalminnende vader kan verwend worden met een ballon-met-voetballen, de reizende vader met een wereldbol-ballon, maar ook een zingende ballon is een hele leuke en originele verrassing!